Bandmembers

Clayton Peroti
Lead Vocalist

Clayton Peroti

De muzikale carrière van de uit Suriname afkomstige Clayton Peroti leidde hem naar de grote podia in binnen-en buitenland. Als leadzanger van onder meer de Kasimex House Band toerde hij door Suriname, Frans-Guyana en Nederland. Hij trad op tijdens Disco Mania en Motown Mania op Curaçao en was lid van het Rotterdamse gospeltrio G-Roots.
Nigel Brown
Lead Vocalist

Nigel Brown

Nigel Brown was één van de talenten van de kijkcijfer hit ‘The voice Of Holland’. Hij werd één van de publiekslievelingen door zijn spectaculaire optredens en waanzinnige stem.
Clifton End
Lead Vocalist

Clifton End

Binnenkort meer info.
Henry Sopacua
Bassist/Bandleider/Backing vocals

Henry Sopacua

Henry is een freelance sessie/studio muzikant. Op jonge leeftijd (15 jaar) is hij begonnen als drummer, daarna als gitarist, maar nadat zijn broer thuiskwam met een basgitaar heeft Henry uiteindelijk zijn liefde gevonden in de basgitaar.
Danjil Tuhumena
Drummer en Backing vocals

Danjil Tuhumena

Danjil komt uit een zeer muzikale familie. Zo speelde hij op 3 jarige leeftijd al in een bandje met zijn vader, broers & zus genaamd ‘The Family Song’. Zijn vader is de allerbelangrijkste inspiratiebron geweest.
Dwight Muskita
Percussionist

Dwight Muskita

Dwight Muskita is een percussionist van Nederlands–Molukse afkomst, die optreedt sinds 1985. Hij heeft door heel Europa en ver daarbuiten gespeeld waaronder China, Curaçao, Indonesië, Turkije, Verenigde Staten.
Funky Horns

Funky horns

Dominick Amatsahip
Gitarist/(Backing) vocalist

Dominick Amatsahip

Gitarist Dominick Amatsahip kreeg muziek met de paplepel ingegoten. Met familie in Suriname en Nederland die zingen, gitaar spelen en zelf muziek schrijven, wordt hij al snel verliefd op muziek.
Werner van Gool
Toetsenist

Werner van Gool

Speel vanaf ongeveer 3e jaar en altijd een passie gebleven. Les v.a. 7e jaar en met 10 jaar begonnen met het begeleiden van koren en optredens bij concerten. Op 15e mijn eerste band. Vanaf 18e veel sessiewerk en invalklussen gedaan naast mijn werk als Software Engineer. Ondertussen lessen gevolgd bij verschillende leraren waaronder Glenn Corneille en Egbert Derix.